Testing: Giorgio Armani Power Fabric Foundation

February 26, 2018

(För att läsa på svenska kan du dra ner det här inlägget)

 Last year when Kicks flagship store in Malmö opened they had 20% off on everything and I bought myself Giorgio Armani cushion foundation. I love it! I usually don't get along with any cushion foundation but this one is just georgous! I use 4.5 and it fits perfectly on my face. Because of this I have high expectation on other foundations of Armani and I bought this Powder Fabric foundation a few weeks ago.

 

Today I was a bit sick so I stayed at home but still felt like trying out this foundation. So I had a moisturizing primer and used a sponge to apply the foundation. Now it's still winter here in Sweden and it felt a bit dry after applying even though I moisturized my face properly (and I don't even have dry skin). 

 

Then I thought I would test new eyeliners which is NYX glide on eyeliner and Kicks lasing liner. NYX had an awesome performance and it is actually waterproof because I tried to rub it off with water and it didn't move. :P On the other hand the Kicks lasting liner isn't very lasing compared to NYX but it would be great to use it as a base color for heavy smoking.

 

Here is a full face of makeup of the day:

 And the eyemakeup:

 After a few hours the Armani foundation still stayed on my face. It was perfect for my cheek, forehead and chin area BUT my nose. My nose usually becomes oily within 4 hours and the foundation begun to clog my pores and left untidy look. I think I would give one more try and mix the foundation with jojoba oil and see how the result will be. But if your skin is perfect and nothing to cover then this is perfect for you. Otherwise I wouldn't spend another 500kr for this kind of result of my face. 

Kicks öppnade sin flagship butik i Malmö förra år och de hade 20% rabatt på allt. Jag köpte en cushion foundation från Armani Beauty och jag var imponerad och väldigt nöjd med den. Så jag hade också hög förväntning på andra foundations från Armani. Men men...den här Power Fabric Foundation från Armani Beauty var inte lika imponerad som den cushion. Jag testade idag och återfuktade min hud innan jag applicerade foundation med en sponge. Det kändes ändå liten torr och obekvämt. Jag tror att det är på grund av vintern så jag tänker att ge den andra chansen med liten jojoba olje. Det sitter bra på min kinder, panna och haka men tyvärr inte på min näsa. :/ Den har inte mycket täckning heller vilken är en downside för mig som har akneärr på mitt ansikte. Även jag ska testa den en gång till men jag tycker inte att jag kommer att spendera 500kr igen att köpa den här foundation.

 

Jag testade till och med NYX slide on eyeliner och den är underbar! Den är faktikst vettenfast (många säger så men de håller inte alls när de träffar vatten typ...) Kicks long last liner var typ ok, den kunde vara bra som en bas till en sotning men det smudge liten på mitt ögonlock. :P

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Orientaliska Fjärilar

©2018 BY ORIENTALISKA FJÄRILAR. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM