Hairupdos from last week/Håruppsättning från förra vecka

March 5, 2018

Last week, and this week too I have been sick and had to stay at home most of the time. So my only 'workout' activity was to do hairupdos that I had been thinking. Here are a few pictures to show the results. I must say they aren't bad *winkwink*!

Jag har blivit förkyld under både förra vecka och den här veckan. Därför har jag blivit tvungen att stanna hemma förutom en skoldag. Så att göra håruppsättning inför börllopsäsongen i år är den enda 'workout' aktiviteten som jag hade hemma. Här finns några bilder som uppvisar mina resutalt. Jag tycker de är fina!

 

 Klassisk bruduppsättning för medium långt hår.

 Superromantisk halv uppsättning som passar långt hår samt små hårdekorationer.

Enkel men elegant halvuppsättning till alla som älskar flätor! Passa både bruder och tärnor!

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

 

Orientaliska Fjärilar

©2018 BY ORIENTALISKA FJÄRILAR. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM