Därför älskar jag mitt jobb

April 7, 2018

Idag hade jag första provomgång under 2018 och jag nästan alla mina lediga helger är redan bokade. Det här jobbet som makeup artist samt hårstylist handlar inte man bara målar ansikte med borstar eller pilar hår. Det behövs mycket träning och experiment för att ta reda på vilka produkter funkar bra för olika hudtyp eller hårtyp. Jag har endast ett ansikte och tyvärr kan jag inte säga att jag vet 100% av mina egna produkter ibland. Jag hade alltid svårt att hitta rätt basprodukter till mina kunder som har torr hud men idag hittar jag den äntligen tack vare dagens kund! :D Dock är huvudroll inte den här fantastiska produkter i min blogg idag. ;) 

 

Som står i min hemsida att jag är certifierad makeup artist och utbildad inom bruduppsättning men just nu pluggar jag till förskollärare på Malmö Universitet. Jag älskar att sminka och göra hårstylist såklart men det är tyvärr svårt att försörja mig 100%. Från denna vecka har min praktik börjat och det skapar ju mer stress åt mitt liv att hålla balansen mellan mina studier och kreativitet. Ibland känner jag mig att både mitt hjärna och hjärta vill bara skrika så högt som jag kan. Eller det kunde vara mycket lättare att ge upp med min verksamhet när den där känslan att jag inte har tillräcklig talang till detta. 

 (Yes, I love The Simpsons)

 

Igår kom jag till vår verksamhet Salong Oasis som jag driver tillsammans med Ewa (Lashstylist) och Leila (Massör) efter min praktik. Jag älskar att jobba med barn faktikst, men det krävs väldigt mycket energi för att jobba 8 timmar per dag på förskolan. Men min trötthet gick bort omedelbart när Ewa sa att det fanns ett brev till mig och det var ett kort från en av mina kunder ifjol. Jag flyttade från Lund till Malmö förra sommar och jag tror inte att jag sa min nya arbetsplats till henne. Det är så varmt att få detta kort och alla minne med den här bruden kommer tillbaka och vi alla tre på salongen är verkligen berörd av bilderna på paret som står på kortet. Det är just denna ger mig hopp och mod att fortsätta med min dröm.

 

 Min vackra kund ifjol. Vilken bild! Vilken känsla! Vilken blick! Seeing this picture anyone would believe the existence of true love!

 

Jag ser fram emot att träffa mina kunder från 2018 och kommer att göra min bäst att hjälpa dem för deras minnesrika bröllop!

 

 

Vänligen,

Lina

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Orientaliska Fjärilar

©2018 BY ORIENTALISKA FJÄRILAR. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM