Stylad Fotografering i Rapsfält

May 23, 2018

I söndags hade jag ett samarbete med modellen Embla och fotografen Mehdi. Temat var stylad fotografering i rapsfält vid solnedgången. Jag har samarbetat med både Embla och Mehdi innan så det var väldigt trevlig stämning och jag är alltid glad över att få träffa vänner efter ett tag! Under vintern hade jag inte mycket samarbete eftersom jag verkligen gillar inte vara ute när det är svinkallt. Från slutet av april har vädret i Malmö varit toppen bra och jag vill bara försöka hinna med så många idéer som möjligt med så härligt solljus!

 

Embla hade jättesnygg blå klänning på sig och den blåa färgen ger en stark kontrast mot den fina rapsfältet som ligger en bit utanför Malmö. Jag sminkade Embla med naturligt men semi-matt bas och varmt bruna ögonskuggor. Rouget och läppstiftet var fräsch aprikos färg och de passade ihop med det varma solljuset. Hårstyling var ganska enkel men det tog ändå 1 timme. Det är alltid förberedelse som tar mest tid för att nå ett fint samt hållbart resultat. Jag körde en bohemisk stil med en fläta runt halva huvudet. Håret blev lockigt såklart!

 

Här finns ett smakprov från vår fotografering:

 

Vi lyckades även med två bilder av teamet innan natten ankom!

 

 

Jag ser fram emot slutresultatet!

 

 

Vänligen,

Lina

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Orientaliska Fjärilar

©2018 BY ORIENTALISKA FJÄRILAR. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM