Gravidfotografering med Leila och Khaleel

November 1, 2018

Det var mycket kaos som har har hänt i mitt liv under detta år. Jag vet att jag inte skulle vara så här negativ men tyvärr är livet jobbigt ibland. Detta år har blivit liten extra tungt för mig. Dock har jag ändå en höjdpunk: en av mina bästa vänninor har fött en fin flicka i juni. Jag har aldrig varit så nära en gravid kvinna så jag känner verkligen lycklig att få uppleva hennes graviditet tillsammans under våren.

 

När hon frågade mig om jag kunde ställa upp och göra sminkning och hår åt henne svarade jag såklart 'ja!!'. Jag är tacksam fotografen Khaleel Kassab för att han ville ställa upp som fotograf och bidrog jäkla kreativa idéer!

 

Här är några bilder från vårt samarbete på slutet av maj.

 

 

Jag har såklart besökt Leila och hennes nyfödda flicka! Hon är otroligt söt och trevlig! Kanske är det snart dags att ordna en barnfotografering åt henne och Leila. :D Hon kommer definitivt att bli en duktig modell som sin mamma!

 

 

Vänligen

Lina

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Orientaliska Fjärilar

©2018 BY ORIENTALISKA FJÄRILAR. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM