top of page

Bokningsvillkor gällande bröllopstjänster

 

Villkoren nedan gäller mellan Qiaozhu Han (i det följande 'Lina') och dig som kund (i det följande 'kund') vid beställning av makeup och/eller hårstyling (i det följande 'tjänsten').

 

1. Handpenning:

Efter registrerad bokning kommer kunden att motta en sammanfattning med överenskommet totalbelopp till den e-postadress kunden angivit vid bokningstillfället. Bokningen ska bekräftas inom 7 dagar från bokningstillfället genom inbetalning av en handpenning på 2000kr. Först efter att handpenningen är betald blir bokningen bindande för båda parterna och det är därför viktigt att betalningen sker i tid. Handpenningen gäller alla bröllopstjänster och den räknas av totalbeloppet för tjänsten. Kvarstående beloppet ska betalas in senast 14 dagar innan bröllopet.

 

2. Provomgång:
2.1 Provomgång är ett konsultationstillfälle med Lina och det ingår i följande bröllopstjänster:
Brudmakeup inkl. provomgång
Bruduppsättning inkl. provomgång

Brudmakeup & bruduppsättning inkl. provomgång

2.2 Syftet med provomgången är att båda parterna har möjligheter att prata om kundens önskemål gällande makeup/hår tillsammans. Därefter förverkligar Lina ett ungefärligt upplägg av den tilltänkta makeupen och/eller hårstylingen. 

2.3 Provomgång ska ske hos Linas hemstudio i Malmö. Kunden får exakt adress efter en provomgång har bokats in. 

2.4 Vid förhinder för bokade provomgång ska Lina meddelas i god tid. Vid no-show kommer provomgången att debiteras i sin helhet. Se punkt 3.5 om priserna gällande olika provtillfälle.

 

3. Skulle du av någon anledning behöva omboka eller avboka uppdrag, gäller följande villkor:
 3.1 Kunde är skyldigt att meddela Lina om eventuella ändringar i bokningen så fort som möjligt.

 

3.2 För eventuella tilläggstjänster gäller prislistan på webbsidan www.makeupbylinaling.com.

 

3.3 Om- och avbokningar av uppdrag ska alltid bekräftas skriftligen per e-post till makeupbylinaling@gmail.com.

 

3.4 Vid avbokning av bröllopstjänster inom 14 dagar efter avtalet har tecknats återbetalas handpenningen i sin helhet.

 

3.5 Vid avbokning senare än 14 dagar efter avtalet har tecknats återbetalas handpenningen inte.

 

3.6 Vid avbokning efter provomgången kommer kostnaden av provomgången att debiteras då konsultationstillfället är förbrukat. Priser varierar beroende vilken tjänst som kunden bokade:

Provsminkning & provuppsättning: 1500kr

Provuppsättning: 1000kr

Provsminkning: 1000kr

 

3.7 Alla avbokningar/förändringar som sker senare än 30 dagar från bröllopsdatum kommer att debiteras i sin helhet. Observera att detta också avser avbokningar av individuella personer som ingår i ett sällskap som ska stylas.

 

3.8 I händelse av sjukdom eller andra oförutsedda omständigheter som förhindrar uppdragets utförande kommer jag naturligtvis att göra mitt bästa för att försöka finna en ersättare. Om ersättare inte finns eller önskas av kunden återbetalas hela bokningssumman istället.

bottom of page