top of page

Bokningsvillkor Gällande Brudmakeup och Bruduppsättning

Handpenning:

Efter registrerad bokning kommer du som kund att motta en sammanfattning med överenskommet totalbelopp till den e-postadress du angivit vid bokningstillfället. Bokningen ska bekräftas inom 10 dagar från bokningstillfället genom inbetalning av en handpenning på 1000kr. Först efter att handpenningen är betald blir bokningen bindande för båda parterna och det är därför viktigt att betalningen sker i tid. Handpenningen gäller alla bröllopstjänster och den räknas av totalbeloppet för tjänsten och bokningen ska vara betald i sin helhet senast 30 dagar efter bröllopet.

 

Skulle du av någon anledning behöva omboka eller avboka uppdrag, gäller följande villkor:

 

1. Vänligen meddela om eventuella ändringar i bokningen så fort som möjligt. 

2. Om- och avbokningar av uppdrag ska alltid bekräftas skriftligen per e-post till makeupbylinaling@gmail.com. 

3. Vid avbokning av bröllopstjänster inom 14 dagar efter avtalet har tecknats återbetalas handpenningen i sin helhet.

4. Vid avbokning senare än 14 dagar efter avtalet har tecknats återbetalas handpenningen inte. 

5. Alla avbokningar/förändringar som sker senare än 30 dagar från bröllopsdatum kommer att debiteras i sin helhet. Observera att detta också avser avbokningar av individuella personer som ingår i ett sällskap som ska stylas.

6.  I händelse av sjukdom eller andra oförutsedda omständigheter som förhindrar uppdragets utförande kommer jag naturligtvis att göra mitt bästa för att försöka finna en ersättare. Om ersättare inte finns eller önskas av kunden återbetalas hela bokningssumman istället.

bottom of page