top of page
 • Vilka sminkprodukter använder du?
  Jag använder endast produkter av hög kvalitet från välkända produkttillverkare som M.A.C. Cosmetics, Make Up Store, Urban Decay och Dior. Önskas vegansk sminkning använder jag produkter bland annat från Färg cosmetics, Linda Hallberg och Inglot.
 • Har du möjlighet att komma till andra platser än ditt hem för att styla folk?
  Jag kan utföra mina tjänster i nästan vilken omgivning som helst, förutsatt att jag har tillgång till en god ljuskälla (dagsljus funkar bäst). Jag infinner mig gärna på önskad plats men vänligen uppmärksamma att jag inte har tillgång till eget fordon och är därmed begränsad till kollektivtrafik, taxi (alt. skjuts ordnad av kund). Eventuell reseersättning tillkommer.
 • Finns det en plan B om tåg/bussar blir inställda?
  Jag har dessvärre inte en detaljerad plan om en sådan situation förekommer. Det finns följande alternativ: 1. Taxi vilken ska betalas av kunden. 2. Be någon av era bröllopsgäster att hämta mig. 3. Jag kan boka ett hostel/hotelrum dagen innan bröllopet kommer att ske. Eventuella kostnader ska betalas av kunden.
 • När kommer provtillfället att äga rum?
  Det är upp till dig, men jag rekommenderar att vi bokar in ett provtillfälle ca. 3-4 månader innan bröllopsdagen.
 • Behöver jag köpa något inför provtillfälle?
  Du behöver endast köpa eventuella löshår och andra håraccessoarer som du planerar att klä dig i inför bröllopet. Alla andra material som behövs för önskad look, t.ex. lösögonfransar, ingår i bröllopspaketets pris.
 • Jag tänker att ha färska blommor i mitt hår på min stora dag. Är det svårt att sätta blommor i håret?
  Nej, det är det inte. Jag älskar också färska blommor och har goda erfarenheter att arbeta med dem. Fast hur de ska sättas i håret behöver diskuteras av oss tillsammans så att de kommer blir snyggt. Detta kommer vi att göra under provtillfället.
bottom of page