top of page
Sätt upp blommor i håret
Brudmakeup på Hotel Duxiana i Malmö
Mina sminkprodukter till bröllopskunder

Hur går brudmakeup & bruduppsättning inför bröllopet till?

Stort grattis till giftermålet! Vad kul att du har hittat hit och är nyfiken på mina tjänster! Jag förstår att du kanske känner dig en aning förvirrad inför all information här på webbsidan, och jag har därför skrivit en kort sammanfattning som jag hoppas kan hjälpa dig att förstå hur upplägget ser ut när du bokar makeup & hårstylist tjänster hos mig. 

 

För att kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt skulle jag behöva information om både dig och ditt bröllop. Det enda du behöver göra nu är att fylla i en bokningsförfrågan under “kontakt” på den här webbsidan. Efter att du har skickat in din förfrågan kommer jag att besvara dig angående min tillgänglighet inom tre arbetsdagar. Jag kommer att besvara din förfrågan oavsett om jag är tillgänglig eller upptagen på önskat datum. 

 

Om jag är tillgänglig under din stora dag kommer du att motta ett personligt prisförslag från mig per e-post, varefter du har 14 dagar på dig att fundera över saken. Har jag inte fått ett svar inom den angivna tidsramen antar jag att du avböjt prisförslaget och då är din förfrågan  inte aktuell längre. Det är därför viktigt att du tackar ja senast 14 dagar efter mottagning, ifall du godtar prisförslaget och vill behålla din bokning.

 

Efter att du har tackat ja till mitt prisförslag kommer du att motta ett elektroniskt avtal från mig som omfattar de tjänster och priser vi kommit överens om, bokningsvillkor samt en betalningsplan. Läs igenom avtalet noga. Om du tycker att allt stämmer kan du i nästa steg betala handpenningen för att säkra din bokning hos mig. Handpenningen ska inbetalas senast 10 dagar efter avtalet har tecknats. Handpenningen räknas av från totalpriset och resterande belopp ska betalas senast 14 dagar före bröllopet.

 

Om du har valt bokningsalternativet med provomgång kommer du att motta en påminnelse per e-post från mig när det är dags att träffas. Provomgången sker hos min hemstudio i centrala Malmö. Jag kommer att skicka dig mer information gällande saker som du behöver tänka på innan vi ses.

 

Under provomgången kommer vi att tillsammans gå igenom dina önskemål och skapa en sminkning/ hårstyling som passar just dig. Det är en process där dina föreställningar och mina kunskaper möter varandra, så det är viktigt att vara öppen och ärlig om vad du gillar och ogillar.

 

På bröllopsdagen kommer jag ut till önskad plats för att utföra mina tjänster. Då behöver du bara koppla av och låta dig bli omhändertagen.

 

Jag hoppas du hade nytta av denna sammanfattning. Om du gillar mitt arbete och är intresserad av att boka mig inför ditt bröllop kan du skicka in en bokningsförfrågan genom nedanstående knapp.

bottom of page