IMG_20201001_222132_499_edited.jpg
Brudmakeup på Hotel Duxiana i Malmö
Mina sminkprodukter till bröllopskunder

Stort grattis till ert bröllop! Vad trevlig att ni har kommit till min webbsida och blir intresserad av att boka brudmakeup & bruduppsättning till er stora dag! Här följande ser ni hela upplägget gällande bröllopsbokning hos mig: 

 

  1. Fyll i det här bokningsförmuläret och tryck ’Send’ när du är färdig.

  2. Jag kommer att svara på din förfrågan inom 3 arbetsdagar efter bokningsförmuläret har skickats in. 

  3. Efter jag har fått all information kommer jag skicka ett prisförslag till dig och du har 14 dagar att tacka ja för att försäkra din bokning. Bokningen kommer att avbrytas om jag inte får ditt svar i tid.

  4. Efter du har tackat ja till mitt prisförslag kommer du att få ett avtal med bokningsdetaljer samt bokningsvillkor. Vänligen signera avtalet om du tycker allt stämmer och betala handpenning enligt betalningsinstruktion som finner du på fakturan.  

  5. En bokningsbekräftelse kommer att skickas till dig när din betalning har registrerats.

  6. Ca. 4 månader innan bröllopsdagen kommer du att få ett email från mig när det är dags att boka in en provomgång. En länk till mitt schema bifogas i mejlet och du väljer en tid som passar dig bäst! En checklista på saker som du behöver förbereda dig inför provomgången kommer också skickas till dig.

  7. Genomföring av bokad provomgång: Detta kommer att ske i min hemstudio som ligger i Malmö.

  8. Efter vi har genomfört provomgången finns det möjligheter att ändra vissa detaljer angående både makeup och hår. Läs gärna mina bokningsvillkor gällande ändringar t.ex. antal personer som ska stylas.

  9. På bröllopsdagen kommer jag till önskad plats att utföra mina tjänster. Resterande summan ska betalas inom 30 dagar efter bröllopsdagen.